ONLINE MARKETING IS DE TOEKOMST?

Online Marketing is nu!

Een goed werkende website en optimaal gebruik maken van jouw online kanalen is essentieel. Anders ben je onzichtbaar in de massa.

Dat optimaal gebruik maken van je online kanalen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Sterker nog, bij Online Daadkr8 maken we online marketing transparant en toegankelijk. Zodat jij snapt wat wij doen en jij jouw doelen kunt behalen. Zo simpel is het.

Online Daadkr8 werkt net even anders

De zaken simpel houden, daar gelooft Online Daadkr8 in. Het gaat er niet om hoe hoog een website een Google staat. Hoeveel bezoekers per maand een website heeft. Belangrijk is wat dat uiteindelijk oplevert, daar werken wij dan ook aan.

Daarom werken wij volgens het principe: Van jouw doelgroep websitebezoekers maken en van jouw websitebezoekers klanten.

Een duurzame klantrelatie is gebaseerd op de resultaten die zijn geleverd, daarom werken wij niet met vaste abonnementen van enkele maanden of jaren. Zo worden wij uitgedaagd om elke maand te presteren

– Arjan Griffioen

HET GEZICHT VAN ONLINE DAADKR8

Arjan Griffioen
Arjan GriffioenEigenaar / Online Marketeer

Eigenwijs. Dat zeggen ze. OCD, dat klopt wel ja. En als ik me echt ergens over verbaas kan het zomaar zijn dat mij een ‘fakking tering’ ontsnapt. Maar me verbazen doe ik graag, het liefst elke dag. In mijn vele reizen rond de wereld ontdekte ik mijn eigen motto:

‘Ik ben nooit af’

Daar zou je je ontzettend ongerust over kunnen maken, maar voor mij betekent het vrijheid. Vrijheid die ik iedere dag in mijn voorliefde voor online kan leggen.

Vanaf mijn eerste baantje tot vandaag, online verveel ik me geen moment. Alles kan, verandert continu, is aan regels gebonden en zo vrij als een vogel. In alle tegenstrijdigheid zit een eenheid en daar zeg ik nou de fakking tering van!

Het mooiste vind ik om mensen en bedrijven te inspireren, zodat zij online als serieus marketingkanaal gaan inzetten. Om ze vervolgens te verbazen welke winsten daarmee geboekt worden.

En dat is precies wat ik met Online Daadkr8 wil bereiken

ONLINE DAADKR8 IS SPECIALIST IN

ONLINE STRATEGIE

Online strategie

Online strategie ontwikkelen lastig? Nee joh, super leuk juist! En met de hulp van Online Daadkr8 ontwikkel jij straks een strategie die werkt voor jou!

ONLINE STRATEGIE

Online strategie

Online strategie ontwikkelen lastig? Nee joh, super leuk juist! En met de hulp van Online Daadkr8 ontwikkel jij straks een strategie die werkt voor jou!

SEO

SEO

Jij wilt natuurlijk dat mensen jouw website vinden als ze zoeken in Google, zodat jij de juiste bezoekers op jouw website krijgt!

SEA

SEA

Adverteer in Google, word direct zichtbaar en vind nieuwe klanten! Met Online Daadkr8 maak jij je geen zorgen meer over hoe je dat succesvol doet.

PARTNERS VAN ONLINE DAADKR8

Omdat je niet overal in kan uitblinken werkt Online Daadkr8 samen met de volgende specialisten

Online Daadkr8 is er om jouw Online Marketing naar grote hoogte te brengen.

Ben jij er klaar voor om van start te gaan?!

Laten we gaan starten!